Vul de vakantiegarderobe aan bij SKKB

EERBEEK – Het komt regelmatig voor dat het weer op vakantie anders uitpakt dan verwacht. Dat je de lange broeken hebt ingepakt, maar dat het toch stralend mooi weer wordt. Of juist andersom, je verwacht lekker in een t-shirtje te kunnen lopen, maar het blijft helaas bitter koud. Dan is het handig om voor de kinderen goedkoop wat nieuwe kledingstukjes aan te kunnen schaffen.

De Stichting Kinder Kleding Beurs (SKKB) in Eerbeek verkoopt tweedehands kleding, allemaal als nieuw. De helft van de opbrengst is bestemd voor de verkoper, de andere helft gaat naar het goede doel. “We helpen regelmatig vakantiegangers die zich op het weer hebben verkeken”, zegt voorzitter Hanny Rodijk. “Voor een paar euro kun je voor de kinderen een lekker warme trui bijkopen of dat vergeten zwembroekje aanschaffen.” De SKKB is gevestigd aan de Zeemanstraat 1 in Eerbeek en geopend op dinsdag van 09.30 tot 11.30 uur en van 13.30 tot 15.30 uur, op woensdag van 13.30 tot 15.30 uur en elke tweede zaterdag van de maand van 10.00 tot 15.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.skkb.nl. Hier is ook meer te vinden over de goede doelen die SKKB steunt met de opbrengst.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.