Home / Lieren / Uutbuurt van Darpsproat in Lieren biedt gevarieerde optredens

Uutbuurt van Darpsproat in Lieren biedt gevarieerde optredens

LIEREN – Op zaterdag 25 augustus is weer het driejaarlijks evenement Uutbuurt van de stichting Darpsproat uit Lieren. Op zes verschillende locaties zijn er optredens op de deel van de boerderijen. De kinderen maken samen een kunstwerk en er is een groot slotfeest op het centrale veld in Lieren met de Iesseltrekkers en de 60’s Aliveband.

Het feest begint ‘s middags om 16.00 uur voor de kinderen uit het dorp. Zij kunnen onder leiding van Christine van de Burg van Atelier De Molenburg op het centrale veld midden in Lieren creatief in de weer. Zij kunnen harten schilderen die, indien mogelijk, daarna als kunstwerk opgehangen worden en dus als mooie decoraties kunnen dienen voor het veld in Lieren.

Op zes locaties in Lieren worden ‘s avonds van 18.00 uur tot ongeveer 21.30 uur door de eigenaren hun deuren opengezet om op hun deel of achterhuis leuke optredens te laten plaatsvinden. Er zijn een zestal artiesten en/of groepen, die daar zullen optreden. Er zijn optredens te verwachten van het Nederlandstalig popkoor Ons Koor, De Liedjesman Bart Willems, Toneelvereniging Beekbergen, Popband Take 5, Saxofoon kwartet Warm Klassiek en ensemble Tra Lo Scorimento. Elke locatie heeft een voorstelling van 25 minuten en daarna een kwartier pauze, waarin men naar een andere locatie kan gaan.
Men dient wel vóór 25 augustus kaartjes te kopen. Deze zijn verkrijgbaar voor 1.50 euro per optreden bij hobbywinkel Jan van de Kamp, Tullekensmolenweg 94 in Lieren. Er mogen telkens 40 personen per locatie een optreden bezoeken.

Verder wordt er door de T.T.C. Lieren op het centrale veld in Lieren, dat vanaf 16.00 uur geopend zal zijn, een gezellig feest gehouden. De consumptietent is vanaf 16.00 uur geopend. Er zal van 18.00 uur tot 21.00 uur gezellige muziek worden gespeeld door het accordeonduo De Iesseltrekkers. Er zal ook een grote verloting worden gehouden met als hoofdprijs een half varken (diepvriesklaar). Vanaf 21.30 uur begint het optreden van de 60’S Aliveband, die muziek uit de jaren ’60 en ’70 doet herleven door. De toegang is gratis.

De wegen in Lieren zullen op 25 augustus in verband met de verkeersveiligheid van 18.00 uur tot 22.00 uur worden afgesloten voor al het doorgaande verkeer. In die uren zullen er veel mensen lopen van boerderijdeel naar boerderijdeel. Er rijden historische tractoren met trams om de mensen te vervoeren.
 

Lees ook

Countrymiddag met Music Road Pilots in De Roseboom

LIEREN – In De Roseboom, aan het Kanaal-Zuid in Lieren, is het zondag country & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.