Home / Loenen / Yoga in Loenen

Yoga in Loenen

LOENEN – In Loenen zijn de yogalessen weer van start gegaan. Docente Mandy beschikt over een mooie ruimte aan de rand van het bos en bij mooi weer zijn de lessen buiten. Yoga combineert fysieke oefeningen met adem-, concentratie- en ontspanningstechnieken. De lessen zijn op dinsdag van 19.30 tot 20.45 uur, op woensdag van 09.15 tot 10.30 uur en donderdag van 20.00 tot 21.15 uur. Een proefles is gratis. Bel voor een afspraak met Mandy Tanis – Matthijse, tel. 06-38938902 of mandyoga.loenen@gmail.com.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.