Muziek voor de kleintjes

DIEREN – RIQQ start eind september met muziekcursussen voor kinderen, allemaal op de donderdag. Om 09.00 uur start Muziek op Schoot voor baby’s. Peuters van 1 tot ongeveer 2,5 jaar beginnen om 09.45 uur en de peuters van 2 tot 4 jaar zijn welkom om 10.45 uur. (Groot)ouders leren samen met hun (klein)kind spelenderwijs muzikale spelletjes en leuke liedjes, die ze thuis kunnen gebruiken. De cursus Plezier met Muziek voor 4- tot 7-jarigen start om 17.00 uur en bevat allerlei muziekspelletjes rond ritme en beweging. Plezier en spelenderwijs leren staat in de cursussen voorop. Opgave voor één van de cursussen kan tot 15 september via tel. 0313-415603, www.musicaallegra.nl of bij cursusleidster L. Kuster, tel. 0313-419315.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.