Bibliotheken Eerbeek en Brummen vaker open

EERBEEK / BRUMMEN – De openingstijden van de bibliotheek Brummen / Voorst veranderen. Klanten kunnen vaker bij de bibliotheken terecht, hoewel het voor kan komen dat er dan maar één medewerker is om hen bij te staan. Het kan dus zijn dat klanten bij vragen iets langer moeten wachten, maar dit weegt volgens de bibliotheek niet op tegen het feit dat men vaker bij de bibliotheek terecht kan. De bieb is vanaf nu 36 uur per week geopend. De bibliotheken in Eerbeek, Brummen en Twello zijn vanaf 1 september geopend maandag van 13.00 tot 17.30 uur, op dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.30 uur en op koopavond tot 20.00 uur. Op zaterdag kan men van 11.00 tot 14.00 uur terecht in de bibliotheek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.