Home / Ellecom / Vakantie Sursum Corda voorbij

Vakantie Sursum Corda voorbij

ELLECOM – De vakantie zit er weer op voor de leden van gemengde zangvereniging Sursum Corda in Ellecom. Het koor telt inmiddels 31 leden uit Ellecom en wijde omgeving. In samenspraak wordt het repertoire gekozen en momenteel zit er een breed scala aan muziek in de map. Het koor heeft daarnaast een groot hart, de leden zijn erg betrokken bij elkaars wel en wee. Wie ook wel eens mee zou willen zingen met Sursum Corda, is vanaf dinsdag 4 september iedere dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur welkom in het Dorpshuis aan de Binnenweg in Ellecom.

Gerrie Olders, tel. 026-4954306
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.