Home / Dieren / Cursus stemvorming

Cursus stemvorming

DIEREN – Dames en heren die er iets voor voelen om in een koor te gaan zingen, kunnen zich middels de cursus stemvorming van de Stichting RIQQ oriënteren. In een kleine groep wordt gewerkt aan groei in bewustzijn van houding, adem, resonans, kwaliteit van de toon en dergelijke. De cursus start met een eerste bijeenkomst op dinsdag 18 september, van 18.30 tot 19.30 uur of van 19.45 tot 20.45 uur. Aanmelden kan via www.musicaallegra.nl of tel. 0313-415603.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.