Home / Dieren / Cursus stemscholing

Cursus stemscholing

DIEREN – Docente Arda van Beijeren start dinsdag 18 september met een cursus stemscholing voor mensen die in een koor zingen. In vijftien lessen wordt aandacht besteed aan onder andere adembeheersing, intonatie, samenklank, articulatie, dynamiek en ga zo maar door. De stemtechniek wordt verder ontwikkeld en getraind. De lessen vinden plaats van 14.00 tot 15.00 uur bij de Stichting RIQQ in het Rhedens in Dieren. Aanmelden kan via www.musicaallegra.nl of tel. 0313-415603.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.