Home / Eerbeek / Up with People komt naar Eerbeek

Up with People komt naar Eerbeek

EERBEEK – Up with People komt in april volgend jaar weer naar Eerbeek. Deze internationale organisatie bestaat uit studenten in de leeftijd van 18 tot 25 jaar, afkomstig uit ongeveer achttien verschillende landen. Samen brengen zij een show vol muziek, zang en dans op de planken. In Eerbeek doen zij dit in Sporthal de Bhoele. Ondertussen verblijven de jongeren in gastgezinnen in het dorp en omgeving. Een voorbereidingsteam, bestaande uit Paula Stienstra, Marcel van Ooijen en Nicole Peters – Wilms, is druk op zoek naar sponsoren. De drie zijn vrijdag te horen op RTV Veluwezoom, in het radioprogramma Verenigingen in het Nieuws, dat tussen 20.00 en 21.00 uur wordt uitgezonden. Wie belangstelling heeft in sponsoring, kan een bericht sturen naar upwithpeople.eerbeek@gmail.com of bellen naar tel. 06-23088724.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.