Oecumenische basisschool start het jaar weer fris en fruitig

BRUMMEN – Deze week zijn ze op de Oecumenische basisschool weer vol goede moed gestart met het nieuwe schooljaar. Na een fijne vakantie is het weer prettig starten in een schone en frisse school. De kinderen zitten in een ander lokaal, hebben een nieuwe juf of meester en gebruiken nieuwe boeken en schriften. Het team is uitgebreid met jong talent in de vorm van juf Leonie. De eerste weken staan vooral in het teken van een hernieuwde kennismaking.
In de vierde schoolweek gaan alle kinderen op schoolkamp. De kinderen van groep 1 t/m 4 gaan een dag, die van groep 5/6 gaan twee dagen. De leerlingen van groep 7 en 8 gaan maar liefst vier dagen kamperen. Na het kamp is het weer een ‘gewone’ school, waar hard gewerkt wordt aan rekenen, taal, lezen en nog veel meer. Er wordt ook een aantal periodes thematisch gewerkt. Het eerste thema van dit jaar is ‘ Mens’. Nieuwsgierig geworden? Kom eens een kijkje nemen tijdens een weekopening/ weeksluiting of gewoon wanneer je daar zin aan hebt!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.