Home / Doesburg / Informatieavond over woonproject voor 55-plussers in Doesburg

Informatieavond over woonproject voor 55-plussers in Doesburg

DOESBURG – De eerder aangekondigde informatieavond over een woonproject voor 55-plussers in Doesburg op dinsdag 28 augustus gaat zeker door. Voor deze avond zijn al 14 aanmeldingen ontvangen. Aanmelden is overigens nog steeds mogelijk.

De woonwensen van de doelgroep zijn het centrale thema van de informatieavond. SIR-55 is een consumentenorganisatie, opgericht om aan de woonwensen van de medioren (50-70 jaar) en senioren tegemoet te komen. Tijdens de informatieavond wordt de mogelijkheid besproken en de interesse gepeild voor SIR-55 woningen in Beinum-West. Op deze locatie kunnen vier tot vijf SIR-55 woningen gebouwd worden. Dit met als doel het realiseren van de woonwensen van 55-plussers in Doesburg!

Voelt u zich aangesproken en wilt u deze informatieavond op dinsdag 28 augustus bijwonen? Dan kunt u zich hiervoor aanmelden bij het secretariaat van Stichting SIR-55 via e-mail: info@sir-55.nl, of telefonisch via 040-242 32 23. Na aanmelding ontvangt u een persoonlijke uitnodiging met tijdstip en locatie.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.