Home / Velp / Vertraging bij de aanleg kunstgrasvelden in Velp

Vertraging bij de aanleg kunstgrasvelden in Velp

VELP / DIEREN – De afgelopen periode is hard gewerkt aan het realiseren van drie nieuwe kunstgrasvelden: twee in Velp en één in Dieren. De oplevering van de twee kunstgrasvelden in Velp loopt nu vertraging op omdat de producent niet op tijd blijkt te kunnen leveren.

De gewijzigde planning in de aanleg heeft gevolgen voor de veldindeling bij de start van de competitie. De Velpse voetbalclubs VVO, DVOV en Sc Veluwezoom hebben in overleg met de KNVB al passende oplossingen gevonden. In Dieren is het veld wel op tijd speelklaar.

Op Sportpark de Pinkenberg in Velp komt een kunstgrasveld waarvan Sc Veluwezoom en DVOV de hoofdgebruiker worden. Het huidige kunstgrasveld dat door VVO wordt gebruikt wordt vervangen. Op Sportpark Het Nieuwland in Dieren komt een kunstgrasveld, waarvan de nieuwe fusieclub vv Dieren de hoofdgebruiker wordt.

In de oorspronkelijke planning waren de drie velden allemaal op 1 september speelklaar. De oplevering van het veld dat VVO gaat gebruiken is nu twee weken vertraagd. Het veld dat DVOV en S.C. Veluwezoom gaan gebruiken is een week vertraagd. Bij slecht weer kan het nog wat langer duren, omdat het lijmen en zand instrooien niet mogelijk is bij regenval.
De gemeente is teleurgesteld over de gang van zaken en betreurt de situatie, aldus een woordvoerder.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.