Zwembad Den Helder superveilig

DOESBURG – Tijdens de schoolvakantie is het zwembad Den Helder in Doesburg een aantal dagen gesloten geweest voor onderhoud. Elk jaar worden alle ophangpunten gecontroleerd en elke drie jaar komt er een extern bedrijf die dat doet. Dit jaar is besloten om door het externe bedrijf niet alleen te laten controleren maar ook de ophangpunten van de luidsprekers, buizen van het luchtverversingssysteem en lampen te zekeren met extra verbindingen aan het plafond. Er is hiertoe besloten naar aanleiding van het ongeval in het zwembad in Tilburg, waarbij een peuter omkwam door een vallende geluidsbox.
Om er maar heel zeker van te zijn dat het in Doesburg niet kan gebeuren, zijn alle ophangingen nu dubbel veilig zodat iedereen met een gerust hart kan gaan zwemmen in dit heerlijke bad.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.