Drie aanhoudingen na onenigheden tijdens Klarenbeekse Kermis

KLARENBEEK – Drie mannen zijn dit weekend aangehouden voor misdragingen tijdens de Klarenbeekse feesten. De politie onderzoekt beide incidenten, die plaatsvonden op zaterdagmiddag en zondag vroeg in de ochtend.

De eerste melding kwam zaterdag aan het eind van de middag. Een 47-jarige man uit Voorst maakte amok in de feesttent en werd aangehouden. Op zondag 19 augustus rond 01.40 uur werden surveillerende agenten op het feestterrein aangesproken met de melding dat iemand een kopstoot had gekregen. Terwijl zij met het slachtoffer, een 24-jarige man uit Beekbergen, stonden te praten kwamen de vermoedelijke daders eraan. Zij namen direct de benen maar werden na een korte achtervolging aangehouden. Het gaat om een 28-jarige man uit Voorst en een 24-jarige man uit Zutphen. Zij zijn beiden ingesloten en de politie onderzoekt beide incidenten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.