Zarazandansen weer van start

EERBEEK – De avondgroep van dansvereniging “Zarazan internationaal” begint op maandagavond 3 september weer met het nieuwe dansseizoen. De woensdag- en donderdagmorgen groepen gaan in diezelfde week ook weer van start.

Dansleider André van de Plas geeft nog instructie in het buitenland, daarom neemt Miriam Gadovnik de eerste twee weken de leiding op zich. Wie kennis wil maken met het internationale dansen, is van harte welkom. Dansen is goed voor lijf en leden en daarnaast is het een goede training voor het geheugen. Dames en vooral ook heren zijn welkom om eens te kijken bij één van de Zarazangroepen. Zarazan danst in De Schuure aan de Kanaalweg 1 in Eerbeek.
Bel voor meer informatie met Jacqueline Tempessy: 0313-651114 of Tet Groeneveld: 0313-653010.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.