Jongerenavond over wonen in Doesburg

DOESBURG – De PvdA wil op dinsdag 28 augustus met de jongeren uit Doesburg rond de tafel gaan zitten om ervaringen uit te wisselen over het wonen in Doesburg. Otwin van Dijk is wethouder in Doetinchem en komt vertellen hoe Doetinchem hiermee omgaat. Maar de PvdA wil vooral ook verhalen van jongeren horen over hun ervaringen.

Om Doesburg ook voor jongeren aantrekkelijk te maken om in te wonen, is het belangrijk dat er genoeg woningen beschikbaar zijn waar jongeren in kunnen trekken. De PvdA wil voorkomen dat Doesburg een slaapstad wordt. Daarom is het belangrijk dat jongeren makkelijk aan een woning kunnen komen.
De PvdA roept jongeren op om deze avond hun verhaal te komen doen. Zowel succesverhalen over het snel vinden van een woning, als negatievere verhalen over lange wachttijden voor een huurwoning of de moeite om een hypotheek te regelen voor een koophuis zijn welkom. De PvdA wil voor de toekomst een plan ontwikkelen, waardoor jongeren in Doesburg kunnen blijven.
De opinieavond wordt gehouden bij speeltuin Kindervreugd aan de Marijkelaan 1. De deuren zijn vanaf 19.30 uur open, de opinieavond start om 20.00 uur. Een verhaal mailen kan ook: a.irving@upcmail.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.