Nieuwe gemeentegids Bronckhorst is klaar

BRONCKHORST – Een dezer dagen ligt hij bij de inwoners van de gemeente Bronckhorst weer in de bus: de spiksplinternieuwe gemeentegids Bronckhorst 2012/2014. Een kleurrijke en handige wegwijzer voor alle inwoners van de gemeente.

Ook de nieuwe gids staat weer boordevol informatie over verenigingen, scholen, stichtingen, bedrijven en instellingen in Bronckhorst. Daarnaast bevat de gids vanzelfsprekend de nodige informatie over het gemeentebestuur, de ambtelijke organisatie, de wijze van dienstverlenen en de producten en diensten die de gemeente verstrekt. Ook is er aandacht voor de geschiedenis en bezienswaardigheden van de plaatsen die samen Bronckhorst vormen.

De gemeentegids wordt huis aan huis bezorgd. Let wel op: hij kan meegestuurd zijn met meerdere folders. Inwoners met een ja/nee adressticker ontvangen de gemeentegids wel in de bus. Inwoners met een nee/nee sticker niet. Zij kunnen deze afhalen bij de publieksbalie in het gemeentehuis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.