Home / Eerbeek / Kennismaken met sport bij Eerbeek Sportief

Kennismaken met sport bij Eerbeek Sportief

EERBEEK – Om de sport te stimuleren, ontwikkelde de gemeente Brummen in samenspraak met de verenigingen de gemeentelijke sportpas. Deze pas maakt het mogelijk om een gerichte sportkeuze te maken. De sportpas wordt op zaterdag 25 augustus geïntroduceerd tijdens Eerbeek Sportief.

Het evenement Eerbeek Sportief vindt plaats op de sportvelden aan de Veldkantweg in Eerbeek en duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Alle deelnemende verenigingen zullen aanwezig zijn om hun sport te demonstreren. Bezoekers kunnen ook zelf proeven door aan een sport deel te nemen.
Voor wie alleen wil komen kijken, is er ook een hapje en een drankje te krijgen op één van de sportterrassen. Radio Veluwezoom Fm doet live verslag op locatie en verzorgt de muzikale omlijsting van deze sportdag die voor iedereen gratis toegankelijk is.
In de discovery tower kunnen sporters hun verborgen talenten op sportgebied ontdekken. Op scholen wordt er een stempelkaart uitgedeeld, waarop de jonge bezoekers kunnen aangeven welke sporten ze leuk vinden en welke niet.
Met de gratis sportpas kunnen deelnemers kosteloos en vrijblijvend profiteren van een introductieaanbod in alle takken van sport die de verenigingen in de gemeente te bieden hebben. Zo wordt de drempel om te gaan sporten verlaagd.
Kijk voor meer informatie op www.eerbeeksportief.nl.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.