Home / Bronkhorst / Lezing over planten en kruiden in bibliotheek Brummen

Lezing over planten en kruiden in bibliotheek Brummen

BRUMMEN – Marry Foelkel uit Beekbergen geeft op 30 augustus een lezing over lokale wilde planten en kruiden in de bibliotheek in Brummen. Foelkel is al jaren bezig met kruiden en volgde in Wageningen een opleiding voedingsleer en dieetkok. Naast luisteren kunnen de bezoekers van de lezing ook ruiken, kijken, voelen en proeven van de kruiden en planten die Foelkel meeneemt naar de bibliotheek.

Foelkel vertelt over de verschillende toepassingen van kruiden, op culinair, cosmetisch, medicinaal en decoratief gebied. Veel van de kruiden waarover ze vertelt, komen ook voor in onze ‘achtertuin’. Als het weer het toelaat neemt Foelkel de bezoekers mee naar de tuin van de bibliotheek, om te laten zien welke gezondheidsondersteunende planten daar allemaal te vinden zijn. Om te laten zien en proeven dat gezond echt lekker kan zijn, neemt ze een bloemenchampagne mee.
De lezing begint om 19.30 uur. Leden betalen €2,00, voor niet-leden kost de lezing €4,00. Aanmelden kan via de website www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.