Home / Ellecom / Swingen in park Landgoed Avegoor

Swingen in park Landgoed Avegoor

ELLECOM – De Alliantie sluit op zaterdag 25 augustus het concertprogramma in het park van Landgoed Avegoor in Ellecom af met een optreden van J.P. & the Seeger Session Band. De 18 muzikanten verzorgen een swingende avond met een opzwepende, aanstekelijke mix van folk, country, gospel en akoestische rock.

De band wordt geïnspireerd door Bruce Springsteen en diens Seeger Sessions, waarmee hij een paar jaar geleden wereldwijd een serie optredens verzorgde. Klassiekers als ‘Pay me my money down’ en ‘If I should fall behind’, worden afgewisseld met gevoelige nummers als ‘We shall overcome’.
Alles wordt uitgevoerd met plukkende banjo, steelguitar, viool, accordeon, piano, drums, contrabas en kopergeweld van de Seegerblowers. De zang wordt verzorgd door de Seegersisters en de band staat onder leiding van zanger en gitarist Jan Pieter (J.P.) de Klerk.
Het concert begint om 20.30 uur. De entree bedraagt €15,00. Kaarten zijn vanaf 20.00 uur te koop bij de kassa op het landgoed, dat is gelegen aan de Zutphensestraatweg 2 in Ellecom. Reserveren kan via 0313-430600.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.