Jeugdtheater in Dieren

DIEREN – Het bedrijf Simplux start vanaf september met een jeugdtheater in Dieren. Het jeugdtheater is opgericht voor jongeren uit de gemeente Rheden en omstreken. Bij het jeugdtheater komt de jeugd in de leeftijd van 6 tot 16 jaar in contact met alle aspecten van het theater.

De theatergroep repeteert wekelijks in het speciaal daarvoor ingerichte theaterlokaal van basisschool ’t Schaddeveld in Dieren. Simplux is een jonge onderneming en is opgericht door Ruben van der Wal en Joery van de Geijn. Op dit moment is Simplux onder anderen bezig met een groot project voor basisscholen die zich willen ontwikkelen op het gebied van cultuuronderwijs.
Met basisschool ´t Schaddeveld in Dieren is hiervoor een samenwerkingscontract gesloten. Eerder dit jaar werd de traditionele groep 8 musical al geregisseerd door Simplux. Kijk voor meer informatie over het jeugdtheater en om aan te melden op www.simplux.eu of mail naar info@simplux.eu of bel 0313-416641.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.