Computercursus bij Rijn IJssel

DIEREN – Bij Rijn IJssel start eind september de ‘Computercursus voor beginners’. Wie wil leren werken met de computer om briefjes te tikken, mails te versturen en handig te worden op internet kan tegen betaling van 30 euro de kneepjes van het vak leren.

Het gebruik van de computer wordt steeds belangrijker. Op internet kan informatie worden opgezocht en een mail sturen naar familie en vrienden gebeurd ook steeds vaker. Ook voor het gebruik van een computer geldt dat je nooit te oud bent om te leren.
Tijdens de cursus, die bestaat uit negen lessen op woensdagmiddagen, leren de deelnemers in eigen tempo hoe ze met de computer om moet gaan. Een briefje maken in het programma Word, werken met internet en het versturen van een e-mail, zijn onderdelen die in de cursus aan bod komen.
Er is nog een beperkt aantal cursusplaatsen beschikbaar. Neem voor meer informatie of om aan te melden contact op met Rijn IJssel Educatie & Integratie, Tellegenlaan 2 in Dieren, tel.: 0313-450500.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.