Home / Klarenbeek / Pannenkoekenfietstocht Oudhuizerstraat voor goede doel

Pannenkoekenfietstocht Oudhuizerstraat voor goede doel

KLARENBEEK – Zondag 26 augustus houdt de buurtvereniging Oudhuizerstraat in Klarenbeek voor de 19e keer de jaarlijkse pannenkoekenfietstocht. Vele vrijwilligers zijn al weer druk met de voorbereidingen bezig en hopen dat het evenals voorgaande jaren weer een geslaagd evenement mag worden.

De route gaat door de mooie omgeving van Klarenbeek en is ca. 28 km lang. Halverwege de route is er een pitstop waar men een kopje koffie /thee krijgt aangeboden. Deze fietstocht is voor het hele gezin geschikt, ook voor diegenen die niet kunnen/durven te fietsen en gebruik maken van een scootmobiel. Er is ruime parkeergelegenheid zodat men de auto met fiets er op gratis kan parkeren. In de feesttent wordt men bij terugkomst muzikaal verwelkomd door het accordeontrio De Iesseltrekkers uit Brummen.

De opbrengst wordt elk jaar aan een goed doel geschonken. Dit jaar gaat de opbrengst naar de Spaanse Ruiter in Voorst voor de aanschaf van materialen en gereedschappen. Dit is een actieve groep vrijwilligers die zich inzet voor het behoud van de natuur. Zij onderhouden verschillende wandelgebieden zoals het kerkenpad in Voorst, knotten van wilgen en andere natuurwerkzaamheden.
Deelnemers kunnen starten tussen 11.00 en 14.00 uur aan de Oudhuizerstraat 16, kosten voor deze fietstocht zijn € 6,00 per persoon. Dit is inclusief routebeschrijving, kopje koffie/thee onderweg en aan het eind een heerlijke pannenkoek.
Wie niet wil/kan fietsen maar toch het goede doel wil steunen, is van harte welkom in de gezellige feesttent om een drankje en een pannenkoek te nuttigen. Door de jaren heen is het een ware traditie geworden waar velen weer naar uitzien. Wie een familie- of buurtfeest heeft kan hier gezellig komen fietsen.

Voor verdere informatie: 055-3011310.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.