Home / Doesburg / Fotografica in trek

Fotografica in trek

DOESBURG – De jaarlijkse fotograficamarkt was ook dit jaar weer een enorm succes. Ondanks dat het bloedheet was in de binnenstad, weerhield het de echte fotografieliefhebbers niet om naar Doesburg te komen.

Het was zeer druk bij alle kramen die zich als een lint door Doesburg slingerden. De nieuwe indeling van de markt pakte in de praktijk goed uit. Het was één langgerekt lint, zonder doodlopende zijwegen. Vele fototoestellen, lenzen en andere aanverwante artikelen wisselden dan ook van eigenaar. Of men nu die ene speciale ring zocht of een flitser of misschien een paraplu voor extra licht, als het in Doesburg zondag niet te vinden was dan bestaat het niet, kan men wel zeggen. Behalve oude camera’s en oude accessoires, werden er ook nieuwere aangeboden. Gelukkig voor de bezoekers beschikt Doesburg over uitgebreide horeca gelegenheden zodat de dorst goed gelest kon worden. Om 16.00 uur sloot de markt en konden de bezoekers en standhouders die uit heel Europa afkomstig waren, weer huiswaarts keren – foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.