Home / Velp / Koor Nootabene weer van start

Koor Nootabene weer van start

VELP – Vanaf woensdag 5 september gaat het koor Nootabene uit Velp weer druk in de weer met noten in alle toonsoorten, maten, kleuren en stijlen; musicalrepertoire, klassiek, jazz, close Harmony en pop. Voor versterking is het koor op zoek naar tenoren en bassen, maar ook sopranen, mezzosopranen en altijd zijn van harte welkom. De open avonden zijn op de repetitieavonden in september op 12, 19 en 16 september. De avonden duren van 19.30 tot 21.30 uur en vinden plaats in de Prins Bernhardschool aan de Reigerstraat 4 in Velp.

Suzanne Spijkerman, tel. 06 – 55831013
E-mail. suzanne@halma.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.