Home / Dieren / Heerlijk Zomerfeest aan de IJssel

Heerlijk Zomerfeest aan de IJssel

DIEREN – Tot ver in de omtrek was de muziek van het Zomerfeest aan de IJssel vrijdag- en zaterdagavond te horen. En velen ‘genoten’ mee, want het was een weekend met temperaturen om lekker lang buiten te zitten. Maar ach, dat moet toch ook een keertje kunnen bij gelegenheid van zo’n heerlijk dorpsfeest. Want dat is het Zomerfeest aan de IJssel in al die jaren wel geworden.
Jong en oud ontmoeten elkaar, drinken wat, schreeuwen wat in elkaars oor of kletsen even bij tussen de optredens door. Vele duizenden mensen trokken op de vrijdag en zaterdag naar de sfeervolle Veerstoep en de sfeer was prima.
Op donderdagavond was er eerst de primeur van de openluchtfilm geweest. Ruim tweehonderd bezoekers genoten van Hasta la Vista, gedraaid door Filmhuis Dieren. De rommelmarkt op zaterdag was gezellig en warm. Maar toch was het lekker druk. Ook aan de veerstoep zelf. Niet zozeer vanwege het muzikale programma aldaar, maar met de vele fietsers die zich op de slotdag van de Rhedense Fiets4daagse per pont over lieten zetten en zich vermengden met de bezoekers van het Zomerfeest. Het pakte allemaal prima uit en het was op die manier een mooi afsluiting voor de ‘oude organisatoren’ die inmiddels het stokje hebben overgedragen aan Theothorne.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.