Home / Bronkhorst / Crash met balenpers

Crash met balenpers

BRUMMEN – Op de Cortenoeverseweg in Brummen is zaterdag aan het eind van de middag een tractor, met daarachter een hooibalenpers, op z’n kant beland. De bestuurder moest voor controle naar het ziekenhuis.

De bestuurder reed met de combinatie vanaf de N345 Cortenoever in. Door nog onbekende oorzaak raakte de tractor van de weg, waardoor de man de macht over het stuur verloor. De tractor belandde vervolgens op de kant. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis overgebracht. De zwaar beschadigde tractor moest door bergers weer overeind gezet worden – foto: Robin Donderwinkel
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.