Home / Rheden / Hulp in de tuin gezocht

Hulp in de tuin gezocht

RHEDEN / ROZENDAAL – Het Meldpunt Vrijwillige Thuishulp is op zoek naar mensen die anderen graag wat willen helpen in de tuin. Het Meldpunt heeft niet genoeg vrijwilligers om aan alle vraag te kunnen voldoen.

Iedereen kan in de situatie komen waarin hulp van anderen nodig is. Familie, vrienden of buren kunnen deze steun niet altijd bieden. Dan kan iemand een beroep doen op de vrijwilligers van het Meldpunt Vrijwillige Thuishulp. Het Meldpunt is actief in alle dorpen van de gemeenten Rheden en Rozendaal.
Het Meldpunt werkt samen met veel organisaties die thuishulp door vrijwilligers bieden, maar heeft daarnaast ook zelf een groep flexvrijwilligers. Het blijkt dat er niet genoeg vrijwilligers zijn om aan de vraag te kunnen voldoen. Veel mensen zouden heel blij zijn met iemand die eens naar de tuin zou willen komen kijken.
Mensen die graag iets voor anderen doen en wel een paar uurtjes in de buitenlucht aan de slag willen, kunnen zich melden bij het Meldpunt, tussen 09.30 en 11.30 uur via tel. 026-3707070. E-mailen kan naar info@mvtrheden.nl.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.