Menselijke resten aangetroffen in autowrak IJssel

DOESBURG- De politie is een onderzoek gestart na het aantreffen van menselijke resten in een autowrak. Deze werd zaterdag uit de IJssel tussen Doesburg en Dieren uit het water getakeld.

De politie stuitte op het autowrak na een tip van de stichting Signi Zoekhonden. Nadat zoekhonden twee weken geleden aansloegen rond de IJssel is, in overleg met Rijkswaterstaat, besloten een duikteam het water in te sturen. Duikers van de stichting Signi Zoekhonden zijn zaterdag in de IJssel gedoken en troffen daar inderdaad een auto aan. Het voertuig is zaterdagmiddag uit de IJssel gehaald en vervoerd naar een brandweerkazerne voor nader onderzoek.

De auto die is gevonden, is het voertuig waarmee een destijds 25-jarige Elecommer in 2004 verdween. Hij is al sinds 2004 vermist. In de auto zijn menselijke resten en persoonlijke bezittingen aangetroffen. Onderzoek de komende dagen moet uitwijzen of het hier mogelijk gaat om de vermiste Ellecommer of om een andere persoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.