Nieuw toekomstbeeld voor Rozendaalse kerk

ROZENDAAL – De kerk in Rozendaal moet een multifunctioneel gebouw worden. Althans, dat wil de toekomstcommissie van de kerk. De commissie heeft een plan opgesteld en wil dat op woensdagavond 29 augustus graag aan de inwoners en andere belangstellenden presenteren.

In het plan van de toekomstcommissie krijgt de kerk drie functies. Ten eerste is er de kerkzaal voor erediensten, bijeenkomsten, concerten en tentoonstellingen. Daarnaast moet er een woongedeelte komen voor een gezin, dat een tehuis biedt aan een aantal jongeren met een verstandelijke beperking. De overige ruimten kunnen door de Rozendaalse gemeenschap worden gebruikt.
Woensdag 29 augustus worden de plannen verder uit de doeken gedaan tijdens een bijeenkomst die begint om 20.00 uur en natuurlijk wordt gehouden in de kerk. Er wordt uitgelegd waarom de kerk moet veranderen in een multifunctioneel gebouw. De plannen van architect Geert van Veersen worden getoond aan de hand van foto’s en tekeningen. Natuurlijk is er ook alle ruimte voor het stellen van vragen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.