Lucky Ajax te sterk voor Brummen

BRUMMEN – Lucky Ajax was woensdagavond te gast op het Brummense sportpark De Hazenberg. De Amsterdammers waren daar op uitnodiging van de jubileumcommissie en speelden in de eerste helft tegen het huidige eerste elftal van de Brummenaren en werkten de tweede helft af tegen het geelblauwe vlaggenschip van tien jaar geleden.

Lucky Ajax had tegen de teams van Sportclub Brummen geen geluk nodig, want men won afgetekend met 11-1. De enige Brummense treffer kwam op naam van Tyas Gerritsen. Het elftal uit de hoofdstad was naar Brummen gekomen met onder andere Kiki Musampa, Kenneth Perez, Sjaak Swart, Dick Schoenaker, Olaf Lindenbergh, Fred Grim, Bryan Roy en Yannis Anastasiou in de gelederen. Dat de ploeg het voetballen nog niet verleerd is, bleek uit het wedstrijdbeeld en scoreverloop. In het bijzonder Sjaak Swart, inmiddels 74 jaar oud, liet nog enkele (voetbal)hoogstandjes zien.

De wedstrijd tegen Lucky Ajax werd georganiseerd in het kader van het 100-jarig bestaan van Sportclub Brummen. Vele voetballiefhebbers hadden de moeite genomen om het duel bij te wonen, waardoor het gezellig druk was op de Brummense sportaccommodatie. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Wim Snelders. Hij werd geassisteerd door Rinus Beerntsen en Marco Kuijt. Harry Timmer, voorzitter van de jubileumcommissie, kijkt met een goed gevoel terug op deze activiteit. ”Iedereen was tevreden. De spelers van Lucky Ajax namen na afloop van het treffen alle tijd voor het geven van een handtekening. Ook gingen topvoetballers van weleer op de foto met fans, wanneer dat gevraagd werd. Het rood en wit van Ajax heeft nog steeds een bepaalde aantrekkingskracht. Kenneth Perez informeerde naar onze activiteiten in verband met het eeuwfeest en kocht zelfs een jubileumlot. Een voorbeeld voor diverse eigen leden, die het in deze nog laten afweten.” De toeschouwers gingen tevreden naar huis, want ze hadden een leuke partij voetbal gezien met veel doelpunten.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.