Duo aangehouden voor diefstal quad in Lieren

LIEREN – De politie heeft donderdag twee Apeldoornse jongens van 17 en 20 aangehouden op verdenking van heling van een quad. De quad werd tussen vrijdag en zaterdag 11 augustus gestolen uit een schuur aan de Wolfskuilen in Lieren.

Naar aanleiding van een getuigenoproep in de media en via twitter, ontving de politie meerdere tips. Nader onderzoek wees uit dat men de Apeldoornse jongens meerdere keren op de quad had zien rijden in de omgeving van Apeldoorn-Zuid. Alerte agenten troffen het tweetal donderdagavond rond 20.40 uur aan op de Ruys de Beerenbrouckstraat in Apeldoorn. Beiden zijn aangehouden en ingesloten op het politiebureau. De quad is nog niet aangetroffen. De politie onderzoekt de zaak en maakt proces-verbaal op.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.