Home / Hoenderloo / Zes avonden gezelligheid

Zes avonden gezelligheid

HOENDERLOO – Je kon er ook dit keer weer over de hoofden lopen, woensdagavond in hartje Hoenderloo. In het Muziekbos, het parkje rond de muziektent, werd namelijk de zesde en laatste braderie van het jaar gehouden en dat trok direct vanaf 17.00 uur een macht volk naar het evenement. Een paar uur later vielen de eerste druppels van de door de verzamelde meteorologen voorspelde zware buien en haakten veel mensen af, hoewel de meeste regen uit bleef. De kleedjesmarkt en de kramen waar de plaatselijke verenigingen zichzelf promoten, deden desondanks toch weer goede zaken, evenals de aanwezige handelaren. Oude ambachten waren dit keer niet te bespeuren, maar de gezellige muziek van de blaaskapel maakte dat weer helemaal goed.
Na zes keer zitten ze er dus alweer op, de wekelijkse zomerse braderieën in het Muziekbos. Op zich geen vernieuwend of bijzonder evenement, maar het trekt jaarlijks toch duizenden mensen vanuit de recreatie-bossen rondom het dorp naar hartje Hoenderloo en het biedt hen een paar uurtjes dorpse gezelligheid.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.