Home / Eerbeek / Genieten van de zomer

Genieten van de zomer

Als het dan eindelijk kan, trekken we ook met zijn allen massaal naar het zwembad, zoals hier in Eerbeek. De lucht van chloor, vermengd met die van kokosolie en de frietjes van de snackhoek, een stralend zonnetje en verkoelend water. Jong en oud, van peuter tot senior, geniet deze week van het mooie weer. Helaas kwam deze voor een groot deel van het land een week te laat, in de regio zuid zijn de scholen immers alweer begonnen. Toch mag dat de pret niet drukken. Zodra de school uit is, spoedt men zich naar het zwembad. Voor een verkoelende plons in het water of een lekker dutje aan de rand van het bad. Het is eindelijk zomer in Nederland en daar genieten we dan ook met volle teugen van. Voor je het weet luisteren we weer naar Gerard Cox en ‘is ’t weer voorbij die mooie zomer’.

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.