Home / Eerbeek / Winkeldief na achtervolging door Eerbeek aangehouden

Winkeldief na achtervolging door Eerbeek aangehouden

EERBEEK – De politie heeft woensdagmiddag, na een korte achtervolging, op de Coldenhovenseweg in Eerbeek, een 43-jarige man uit Doetinchem aangehouden. De man was even daarvoor door winkelpersoneel betrapt op diefstal en gevlucht.

Het winkelpersoneel van een supermarkt aan de Stuijvenburchstraat in Eerbeek betrapte de man op heterdaad toen hij koffie uit de winkel wegnam. Zij spraken hierop de man aan maar konden hem niet tegenhouden toen hij zich agressief begon te gedragen. De man ging er lopend vandoor en gealarmeerde agenten wisten hem met behulp van het doorgegeven signalement, na een korte achtervolging, aan te houden. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau en krijgt een proces verbaal.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.