Home / Doesburg / Teken- en schilderlessen nieuw onderkomen

Teken- en schilderlessen nieuw onderkomen

HUMMELO / DOESBURG – De teken- en schilderlessen van Ine de Laak, kunstdocente uit Hummelo, worden vanaf september gegeven bij de Schilderschool in Doesburg. De atelierruimte bij Zepp Gerritsen in Drempt heeft een andere bestemming gekregen.

Dit seizoen start er een nieuwe cursus kunst- en cultuurbeschouwing op de maandag en donderdag van 19.30 tot 22.00 uur. Ook start er een beginnerscursus. Voor meer informatie kan men terecht bij Ine via tel. 0314 – 640146 of e-mail.h.de.laak@kpnplanet.nl.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.