Home / Rheden / Nieuwe trainsters en nieuwe activiteiten bij WIK

Nieuwe trainsters en nieuwe activiteiten bij WIK

RHEDEN – Gymnastiekvereniging WIK is zelf volop in beweging. Met ingang van het nieuwe seizoen beschikt de club over een nieuwe trainster: Judith Kooistra. Judith is begonnen met turnen toen ze zes was, heeft haar hele leven zelf geturnd en traint nog steeds wekelijks. Toen ze veertien was is ze gaan assisteren en jureren. Ze heeft inmiddels jaren ervaring met lesgeven en jureert op hoog niveau. Vorig jaar is ze afgestuurd aan de pabo in Doetinchem. Tijdens haar studie heeft ze zich onder andere verdiept in bewegingsonderwijs. Judith zal lesgeven aan de recreanten op maandagmiddag en aan de selectie op donderdagmiddag. Wie een keer een wil les meedraaien is altijd welkom.

Verder start WIK vanaf woensdagavond 15 augustus met lessen Zumba. Imke Bonnamy is de nieuwe docente. Imke geeft al jaren les aan kinderen en volwassen in Streetdance, Zumba, steps en musicalles. Zumba zal gegeven gaan worden van 20.30-21.15 uur in de Blokhut, Worth Rhedenseweg te Rheden. Tevens zal Imke de lessen Streetdance voor de jeugd gaan verzorgen. Deze zijn ook op woensdagavond. Groep 1 is voor kinderen van zes tot en met tien jaar. Groep 2 is voor kinderen van 11 jaar en ouder, beide in de Blokhut. Een proefles draaien kan natuurlijk altijd. Voor meer informatie mail naar Cindy Gronouwe gronouwe@hotmail.com.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.