Fietsdrive start seizoen Brummense Bridgeclub

De Brummense Bridgeclub start voor de vierde keer het nieuwe seizoen met een fietsbridgedrive. Op zaterdag 1 september wordt tussen 10.00 en 18.00 uur gespeeld in vier horecalocaties in Brummen en omgeving. Bijna vijftig leden hebben zich hiervoor aangemeld. Het echte werk begint dan weer op maandag 3 en donderdag 6 september. Op maandagavond spelen bijna negentig leden hun partijen in Concordia, op donderdagmiddag nog eens ruim veertig. Het nieuwe speelseizoen eindigt medio mei volgend jaar. Zowel op de maandagavond als donderdagmiddag is er nog plek voor nieuwe leden. Wie enige kennis van het spel heeft en mee zou willen spelen, kan zich aanmelden bij voorzitter Kees Roozen, tel. 0575-562498, of vice-voorzitter Willem Arentsen, tel. 0575-562657.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.