Home / Velp / Kraamverhuur Dag van de Buurt

Kraamverhuur Dag van de Buurt

VELP – Zaterdag 16 september vindt in Velp-Zuid de Dag van de Buurt plaats. Tijdens deze dag zijn er allerlei leuke activiteiten voor zowel kinderen en jongeren als volwassenen. Centraal staat de rommelmarkt. Hiervoor zijn plaatsen te huren. Wie zelf een tafel of iets dergelijks meeneemt, betaalt 4 euro. Een kraam huren kost 25 euro. Voor kinderen zijn er speciale plekken voor 1 euro. Reserveren kan bij Ton Cheret, tel. 06-53419390.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.