Home / Doesburg / Yoga in Doesburg

Yoga in Doesburg

DOESBURG – In september starten de yogalessen weer aan de Nieuwstraat 2 in Doesburg. Door de makkelijke oefeningen, juiste ademhaling en ontspanning wordt aan ieder deel van het lichaam aandacht besteed. Door het loslaten van fysieke en mentale spanningen hervindt men balans en heeft men meer energie. Er is les op woensdag en donderdag van 20.00 tot 21.00 uur. Bel voor informatie met Hanna Belle, tel. 0313-420640 of kijk op www.yogagelderland.nl.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.