Rhedense Fiets4Daagse gestart

DIEREN – Woensdagochtend vertrokken de eerste deelnemers aan de zestiende editie van de Rhedens Fiets4daagse. De deelnemers aan de 80 km-route vertrokken als eerste nadat wethouder Ronald Haverkamp hen had ‘weggeschoten’ met een confettikanon. Ruim zeshonderd mensen hadden gebruik gemaakt van de mogelijkheid tot voor-inschrijving, maar de verwachting is dat er in de loop van de zonnige woensdag nog veel fietsers zich in Theothorne zouden aanmelden. Ook kan nog iedere dag tot en met zaterdag als dag-deelnemer worden ingeschreven. De eerste dag voeren de routes richting de Hooilanden.

Het is zoals gezegd niet noodzakelijk om alle vier de dagen mee te fietsen. Men kan nog elke dag tussen 09.00 en 11.00 uur starten bij Theothorne. En Theothorne blijft voor de laatste stempel open tot 17.30 uur. Aan de start is een dagkaart te koop voor 7,50 euro en voor kinderen onder de dertien jaar voor 5 euro.

www.fiets4daagserheden.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.