Home / Ellecom / Ellen ten Damme in Ellecom

Ellen ten Damme in Ellecom

ELLECOM – ‘Bijgaand een paar foto’s van zaterdagavond 11 augustus; Ellen ten Damme geeft een geweldig optreden op Avegoor in Ellecom’, mailt amateurfotograaf en muziekliefhebber Jan Woelders uit Dieren. We willen u de bijgevoegde plaatjes niet onthouden en hadden ook uit andere bron was al vernomen dat Ten Damme samen met haar band een puik concert had gegeven in het Ellecomse park. De mensen die er niet waren hebben dus iets gemist. Komend weekend is er een herkansing, als de Belg Guido Belcanto in de landgoedtuin optreedt.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.