Home / Rheden / Kidsday in Rheden

Kidsday in Rheden

RHEDEN – De schoolvakantie is weer ten einde en daarom was het zaterdag Kidsday in het dorp Rheden. De hele dag stonden er voor de kleinere schooljeugd op de hoek Groenestraat / Schoolweg een Draaimolen en een Springkussen. Ze konden er de hele dag gratis en naar hartelust van genieten. De Kidsday werd aangeboden door Ondernemend Rheden, de Ondernemersverening van het dorp Rheden. Een mooi initiatief in de fraai opgeknapte Groenestraat – foto: Wencel Maresch

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.