Dansen? Neem proeflessen bij Salsamar

EERBEEK – ‘So you think you can Dance?’ Natuurlijk kun je dansen en wie het niet kan die wordt het wel geleerd! Beginnend en gevorderde dansers zijn daarbij in goede handen bij Marius van Baren, een dansfanaat eerste klas. Binnenkort start de dansschool van Marius (Salsamar) met proeflessen Salsa in Eerbeek.

Marius van Baren is hard op weg om van zijn hobby zijn beroep te maken. Marius begon op zijn 23e met stijldansen. Dat resulteerde in landelijke wedstrijden waarbij diverse prijzen werden gewonnen. Vooral de latin was zijn favoriet en na 6 jaar wedstrijddansen stopte hij om vervolgens in aanraking te komen met Salsa.
‘Mijn echte passie’, zo vertelt Marius enthousiast. ‘Ik ben er aan verslaafd en werd gevraagd om les te geven op een Salsaschool. Na twee seizoenen ben ik voor mezelf begonnen in onder andere de Hoge Weye in Beekbergen. Dit seizoen zijn we verhuisd naar het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. Ik merk dat het delen en overbrengen van de passie die ik voel voor het dansen me ontzettend veel plezier doet. Het is een enorm cadeau om mensen te zien genieten tijdens het uitvoeren van de figuren die jij ze hebt geleerd. Om mensen in deze moeilijke tijd een leuke avond te kunnen bezorgen is een dankbaar gevoel. Dingen die ik erg belangrijk vind zijn, plezier, techniek, sfeer, kwaliteit en flexibiliteit. Wie wil kan even op mijn website www.salsamar.nl onder tabblad Salsamar kijken waar ik deze onderwerpen beschrijf’.
Op 24 en 31 augustus starten er weer proeflessen om belangstellenden kennis te laten maken met de dansschool en met de salsa (20.00 tot 21.00 uur). In de eerste week van september starten de lessen voor het nieuwe seizoen. Wil je meedoen? Dan ben je van harte welkom…

www.salsamar.nl of telefoon: 06-22822166
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.