Home / Doesburg / Doesburgse wassen beelden

Doesburgse wassen beelden

DOESBURG – Vrijdag werd het programma Zomer in Gelderland van Omroep Gelderland uitgezonden vanaf de Markt in Doesburg. De Stichting Hanzefeesten en leden van de Rotary kregen ’s morgens een opdracht, die ze die dag moesten uitvoeren.

De opdracht die de deelnemers in Doesburg kregen was: een Madam Tussauds wassenbeelden museum bouwen. Het ging de Doesburgers geweldig af en tegen zes uur, toen de live-uitzending begon, stond het geheel als een huis. Er waren onder meer een Einstein, leden van het Koninklijk Huis, Neptunis en zelfs een wassen uitvoering van de presentator van het programma. Tijdens de uitzending zelf moest een panel van vier personen ook nog vragen beantwoorden en met een beetje hulp van presentator Angelique Krüger, werd de stand zodanig, dat de Stichting Hanzefeesten de felbegeerde 1000 euro won. Het is de bedoeling hiervoor een Middeleeuwse tent aan te schaffen.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.