Hillie en Hetty voor A sisters Home

EERBEEK – Hillie Tabor en Hetty Klomp uit Eerbeek zijn samen honderd jaar, beide in 1962 geboren. “Om dit te vieren, wilden we iets bijzonders doen”, vertellen ze. Op 6 en 7 oktober lopen zij zestig kilometer voor de stichting A Sisters hope, een stichting dat geld inzamelt voor onderzoek naar borstkanker. “Om mee te mogen lopen, zoeken we nog steeds sponsoren”, vertellen ze. Om mee te mogen lopen, moet er minimaal 1500 euro worden ingebracht. Om sponsors te werven, lopen Hillie en Hetty op 19 augustus, tijdens Eerbeek Totaal, met een collectebus door het dorp. Ze zijn te herkennen aan hun blauwe shirts. Ook staat er bij Perfect for you een collectebus en daar liggen ook donatieformulieren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.