Home / Velp / Liever Bewegen dan Moe start in September

Liever Bewegen dan Moe start in September

VELP – Bij trefpunt De Elleboog in Velp start in september Liever bewegen dan moe; een combitraining van drie kwartier theorie en een uur bewegen. Deelnemers krijgen door de training meer zelfvertrouwen en men voelt zich beter in zijn / haar lijf. Liever bewegen dan moe is voor mensen die moeilijk in beweging komen, die last hebben van negatieve gedachten en veel piekeren of mensen met onverklaarbare lichamelijke klachten. Men start op maandag 24 september van 10.30 tot 12.30 uur. Daarna vindt het nog plaats op 1, 8, 22 en 29 oktober en 5 en 12 november. Op maandag 17 september is er een informatiebijeenkomst, van 10.30 tot 11.30 uur in de Elleboog.

Tel. 026-3617235
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.