Home / Dieren / Inloopochtend bij Peuterspelerij

Inloopochtend bij Peuterspelerij

DIEREN / VELP – Bij de Peuterspelerij van kinderopvangorganisatie Kinderij wordt woensdag 15 en vrijdag 17 augustus van 09.00 tot 11.00 uur een inloopochtend gehouden voor belangstellende ouders en peuters. Op deze ochtend kan men kennismaken met de leidsters en de locatie(s). Ook wordt verdere toelichting gegeven op het programma-aanbod voor de kinderen van twee tot vier jaar. Het passende speelprogramma bevordert de ontwikkeling van kinderen en is een voorbereiding op de basisschool. De nieuwe dienstverlening start op 22 augustus bij KVD de Burcht in Dieren en KDV Mickey in Velp.

www.kinderij.nl
Tel. 0313 – 431000
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.