Opening 83ste expositie Klas Vijf

VELP – Galerie Klas Vijf in Velp opent zaterdag zeer feestelijk de 83ste expositie, een ieder is welkom. Het veelgeprezen jongerenkoor van de koorschool Katalin Szabó (foto) zorgt met een muzikaal optreden voor een feestelijke opening. De gewaardeerde zanggroep heeft zowel klassieke als moderne muziek op het repertoire. De opening start om 16.00 uur.
De expositie is tot 23 september te zien tijdens de openingstijden op donderdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Er is werk te zien van Carla Dijs (sensueel ogende beelden), José Juten (kleurrijke schilderijen) en Flos Wink (kunstwerken van natuur om haar heen).

www.klasvijf.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.