Braziliaanse Percussie bij stichting RIQQ

DIEREN – Bij de stichting RIQQ aan de Doesburgsedijk 7 in Dieren vindt vrijdag 21 september de open avond Braziliaanse Percussie onder leiding van Tessa Valstar plaats. De open les is bedoeld voor mensen die het leuk vinden om zich in groepsverband ritmisch (verder) te ontwikkelen. Neem vooral een grote dosis enthousiasme mee roept Tessa altijd. Met niveauverschillen wordt rekening gehouden. Kinderen van zeven tot elf jaar zijn van 19.00 tot 19.45 uur welkom en volwassenen van 19.45 tot 20.45 uur. Opgeven voor deze gratis kennismakingsles kan via www.musicaallegra.nl, e-mail. info@musicaallegra.nl of via tel. 0313 – 415603. De cursus start op 28 september.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.